Barry van Ravenhorst

Als eerste zal ik mijzelf even voorstellen: Mijn naam is Barry van Ravenhorst, geboren en getogen in Leusden. Samen met mijn vrouw Olga en drie kinderen Djim, Stan en Joep wonen wij aan de Anna van Saksenlaan in Leusden.

Na op meerdere werkvlakken carrière te hebben gemaakt, wilde ik mijn droom achterna, van mijn hobby mijn werk maken! Dat is gelukt! In 2012 ben ik met succes mijn eigen bedrijf gestart Foto Djim.

Voor mij als fotograaf is een foto veel meer dan een druk op de knop. In iedere foto die ik maak, probeer ik het moment op te zoeken waar een verhaal verder mag gaan. Foto’s zijn een momentopname van een verhaal. Ik zet de tijd stil, maar zo dat de kijker zijn eigen verhaal bij het beeld mag bedenken.

Ik heb enorm veel plezier in mijn werk! Voor mij is het een uitdaging om iedere foto uniek te maken. Iedere opdrachtgever heeft recht op de volle honderd procent van mijn vakkennis. Daarom begin ik iedere opdracht als het ware met een blanco papier. Samen met de opdrachtgever probeer ik het juiste product te maken waar een ieder tevreden mee is.

LeusdenKrantFotoDjim